top of page

Boerderijcamping Van Bergeijk

'Kamperen bij de boer in het hartje van de Biesbosch'
ABOUT

Over ons

GALLERY

Sfeerimpressie

Kamperen op een unieke locatie in het hartje van de Brabantse Biesbosch: op een voormalige landbouwpolder. De landbouwgrond is teruggegeven aan de natuur, maar de opbergschuur, het woonhuis en de camping zijn behouden gebleven. Dit zorgt ervoor dat zelfs op deze afgelegen plek, alle voorzieningen aanwezig zijn. Toilet- en douchegelegenheid voor onze gasten is aanwezig (met koud water). Een klein vuurtje stoken mag alleen in de daarvoor aangewezen stooktonnen, waar je ook op kan barbecueën. 
 

thumbnail_DJI_0363_edited.jpg
20190622_160807.jpg
20190622_160719.jpg
20190622_160903.jpg
Contact

Contact & Reserveren

Wilt u een nachtje bij ons overnachten? Dat is mogelijk! Reserveren kan via de mail. Als u aangeeft wanneer u wilt komen en met hoeveel personen, dan nemen wij contact met u op! 


NB. Om teleurstellingen te voorkomen: Zoals u wellicht op de kaart kunt zien, is onze camping alléén bereikbaar via het water, er is geen veerpont aanwezig. Met een huurboot/kano of natuurlijk uw eigen boot kunt u gemakkelijk bij ons aanleggen.

             

              campingbergeijk@gmail.com

Nathaniel Mckenzie.png
Kopie van Nathaniel Mckenzie.png
Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

  • Er is geen campingwinkeltje of koffiecorner aanwezig, zorg er dus voor dat je alles zelf meeneemt.

  • Er staat een koelkast voor algemeen gebruik op eigen risico.

  • Een oplaadpunt voor mobiele telefoons etc. is aanwezig.

  • Wij zijn alleen bereikbaar via water met eigen (huur)boot. Wij zijn helaas niet in de gelegenheid om overtochten te faciliteren. 

  • Stooktonnen zijn aanwezig om een kampvuur in te maken. Hout hebben wij te koop, kun je sprokkelen of uiteraard zelf meenemen. 

  • De kortste vaarroute naar onze camping is vanaf Hank, met kano is dit ongeveer 1 uur peddelen. Ook in Werkendam of Drimmelen zijn verschillende bootverhuurders gevestigd. 

  • Heb je een eigen boot en wil je deze vlakbij te water laten d.m.v. een helling? Dit is onder andere mogelijk bij Jachthaven Oversteeg in Werkendam of bij de Visserhang in Hank. Uiteraard kun je hier je auto en trailer parkeren. Informeer daar vooraf naar de mogelijkheden!

  • Huisdieren mogen thuisblijven, we hebben zelf dieren welke gesteld zijn op hun eigen territorium en delen dit niet graag.

bottom of page