Boerderijcamping Van Bergeijk

'Kamperen bij de boer in het hartje van de Biesbosch'
 

Over ons

 

Sfeerimpressie

Kamperen op een unieke locatie in het hartje van de Brabantse Biesbosch: op een voormalige landbouwpolder. De landbouwgrond is teruggegeven aan de natuur, maar de opbergschuur, het woonhuis en de camping zijn behouden gebleven. Dit zorgt ervoor dat zelfs op deze afgelegen plek, alle voorzieningen aanwezig zijn. Toilet- en douchegelegenheid voor onze gasten is aanwezig (met koud water). Een klein vuurtje stoken mag alleen in de daarvoor aangewezen stooktonnen, waar je ook op kan barbecueën. 
 

Contact & Reserveren

 

Contact & Reserveren

Wilt u een nachtje bij ons overnachten? Dat kan! Reserveren kan via de mail. Als u aangeeft wanneer u wilt komen en met hoeveel personen, dan nemen wij contact met u op! 


NB. Om teleurstellingen te voorkomen: Zoals u wellicht op de kaart kunt zien, is onze camping alléén bereikbaar via het water, er is geen veerpont aanwezig. Met een huurboot/kano of natuurlijk uw eigen boot kunt u gemakkelijk bij ons aanleggen.

             

              campingbergeijk@gmail.com

Update corona: Vanaf 15 juni mogen wij weer open!

 

Ook op onze camping houden we ons aan de 1,5 meter-regel. We doen een beroep op het gezond boerenverstand en de verantwoordelijkheid van onze gasten om dit te waarborgen. Houd rekening met elkaar!
 

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now